Massale houtkap aanstaande Ligtenberg Sallandse heuvelrug

1024 684 Meldpunt Bomenkap

Melding:
De bevolking heeft hier totaal geen weet van.
In een groot gebied rond de Sallandse heuvelrug, de Ligtenberg, gaan prachtige singels met kerngezonde bomen massaal tegen de vlakte. Het gebied is reeds beschermd en in zijn huidige staat zeer waardevol en biodivers. Dit is waanzin.

18 reacties
 • Richard
  REPLY

  de Ligtenberg, gaan prachtige singels met kerngezonde bomen massaal tegen de vlakte.
  Het gebied is reeds beschermd
  Hoe moet ik dit rijmen
  Wie zegt dat dit gebied beschermd is

 • Ingrid van de Wetering
  REPLY

  Is er iemand die al een vraag gested heeft, waarom er zo veel gekapt wordt in sommige gebieden? Ik zou graag een genuanceerde en op feiten gebasseerde mening willen hebben! Ik heb laatst gelezen dat er in Nederland bijvoorbeeld grote stukken bos ziek zijn, gekapt worden en meteen ook weer pnieuw aangeplant. Nu weet ik natuurlijk niet of dat voor dit stuk landschap ook geldt, maar opnieuw mijn vraag: wie heeft er al een vrag gesteld aan Staatsbosbeheer en wat was het antword? Ik vind deze gang van zaken minstens net zo verontrustend.

 • Natasha Bloemen
  REPLY

  Attachment

  Ten behoeve van het geheime plan ‘Tristatecity’ waarbij er ‘smart-zones’ gecreëerd worden welke mens en natuur door leugen en financiële dwang verplaatst, kapt, en wegjaagt. Dit gaat niet over verbetering van kwaliteit van leven, maar om simpele gulzigheid van een club die nu zo’n 250 jaar bezig is alle macht op aarde naar zich toe te trekken, ten kost van alles en iedereen. Het niveau van ’n 3 jarige dus.
  Deze club heeft express de boel volledig uit de hand laten lopen; oorlogen, subsidies aan mega-stallen, toelaten van gif (GenX) in het water, industrie laten functioneren op geldverslindende elektriciteit en olie, terwijl de beschaving al lang elektriciteit uit de ether haalde, gratis, door al eeuwenoude kennis, die nu wordt achtergehouden.
  Het verbieden van hennep en cannabis, dat niet alleen voor energie kan zorgen, plastic, en voor de bouw, maar ook het belangrijkste medicijn op aarde is. Het stimuleren van fluoride, aluminium, kwik oa in vaccins, water en tandpasta, terwijl de bewijzen al lang daar waren dat het de hersenen aantast, het doorvoeren van steeds meer gen-muterende vaccins, etc.
  En dan nu roepen dat alles maar ‘smart’ moet, terwijl de dode vogels, bijen en insectensterfte, en kankergevallen in de buurt van zendmasten je om de oren vliegen.
  Deze groep is zwaar demonisch, laat dat duidelijk zijn.
  En hun plannen zijn dus ook ‘duivels’.
  Door langzame en gestage manipulatie en weghouden van kennis zijn zelfs de hoogste lagen van de universiteiten en wetenschap zich niet eens bewust waarvoor ze zich laten lenen. En zij die het wel zijn laten zich er dik voor betalen.
  Roepen dat ze met Tristatecity en het 5G-netwerk kunnen concurreren met China, een land dat geen zier om milieu, mensenrechten en dierenrechten geeft, behoorde al lang uit de wereldmarkt te worden gewerkt, in plaats van als evenbeeld te nemen voor vooruitgang.
  Kortom, daar gaat het deze club niet om; het gaat ze om totale macht en controle over deze planeet, en deze af te sluiten van de natuurlijke scheppende broncodes.
  De enige rede voor deze grootschalige bomenkap is het 5G netwerk ten behoeve van het Tristate-cityplan, en het wordt tijd dat men massaal hierover wordt ingelicht; want het is complete genocide en ecocide; niets meer en niets minder.
  Voor hen die zich afvragen ‘huh’? Vaccins dienen er niet alleen voor om gender-verwarring en onvruchtbaarheid te veroorzaken, en verlaging van IQ door toenemend autisme e.d, maar ook om mensen ‘bestand’ te maken tegen constante weermanipulatie met nano-metalen, en de natuur wordt gestaag vervangen door GMO-zaden en beplanting dat immuun is voor deze metalen en op 5G werkende drones en robots gaat reageren.
  Daarbij zal de komende generatie steeds meer gaan roepen om A.I. ‘hun’ eigendom en speeltje, omdat de bewust veroorzaakte IQ-beperking daarom zal vragen.
  Verder dienen de ingespoten nano-metalen om via het 5G-netwerk moeiteloze manipulatie toe te kunnen passen op dwarsliggende ’targets’.
  Het is dus een duivelsplan en de duivels zullen niet slagen, er zijn ingebouwde grenzen aan de gulzigheid.
  Het hangt van ons af, nu, of het zover moet komen.

  • Lucia
   REPLY

   Heeft te maken met G5 wat ze overal neer willen zetten.. ik beveel iedereen aan om snel het engels machtig te worden en te kijken wat er in andere landen gebeurd, zodat je ogen zelf open gaan voor het gajes wat aan de macht is.
   G5 gaat moeilijk door dikke wat oudere bomen heen, wel door jonge dunne . De omgehakte bomen worden onze longen opnieuw gepresenteerd als bio-massa… ping ping kassa .
   Wat ze je niet vertellen, los van het feit dat G5 zeer gevaarlijk is en het CO2 verhaal onzin is, zelfs het tegenovergestelde we zitten in een CO2 tekort, is dat oude bomen vervangen door jonge… de CO 2 opname niet ten goede komt, omdat jongere bomen dat in behoorlijk mindere mate opnemen dan oude… dus gaan ze straks daar weer over zeiken.
   Onze regeerders, de Archons, ja we werden in de oudheid al tegen deze tijd gewaarschuwd in de gnostische geschriften, ga maar googelen, deze Archons, verdienen een schop onder hun reet /de strop /kiest u maar. Het zijn gewoon psychopaten die de aarde willen veranderen dusdanig dat de mens er niet meer in kan leven, uiteraard nog wel in hun zones , de z.g . natuurzones en natuurmonumenten drift komt hier vandaan .
   Voor ons hebben ze… tot ze ons voldoende met gif bestookt hebben en ons in het begin ( is er al) langzaam en dan steeds sneller af gaan maken , bedacht om ons in huisjes te zetten als kippenhokken in grote steden onze bewegingsvrijheid te beperken onze voedsel quota dusdanig te transformeren, dat je net niet direct doodgaat, vandaar dat overal landbouw subsidies door WHO ingetrokken worden en in de rijke landen hebben we een gecreëerd CO 2 probleem/stikstofprobleem etc.. Maar gaat u maar rustig slapen en ga vooral alleen maar de straat op voor triviale zeken z.a. zwarte piet en het al dan niet doorgaan van een vreugde vuur ….dat u als de bekende kikker in de pan ligt is toch niet belangrijk of wel???

  • Malou
   REPLY

   Heeft u t misschien over de Bilderberg groep? Die zijn zo machtig. En bijna niemand weet idd wat er allemaal achter rug van volk om gepland wordt. Veel teveel macht. Dus ik ben t idd met u eens dat de groep een enorm gevaar vormt voor de wereld.

  • Ingelies Schuurman
   REPLY

   zo Ron wtf van maanen, lekker ff katten? geniet ervan jonge. als mensen mij iets vertellen vraag ik altijd waar ze die info vandaan hebben. Dat hoef ik niet zelf uit te zoeken, dat is mijn huiswerk niet. Onwerkelijk klinkt het niet. Ben jij degene die dat bericht had geplaatst, zonder bron? Goed zo! ga zo door, daar verbeter je zeker de wereld mee.

 • Me
  REPLY

  Natasha Bloemen en Lucia,
  Jullie zijn echt zo gek als een deur, als je daadwerkelijk dit door onzinnige complot verzinsels als echt aanneemt. Laat je toch niet voorliegen door FVD en consorten.

 • Malou
  REPLY

  Heeft u t misschien over de Bilderberg groep? Die zijn zo machtig. En bijna niemand weet idd wat er allemaal achter rug van volk om gepland wordt. Veel teveel macht. Dus ik ben t idd met u eens dat de groep een enorm gevaar vormt voor de wereld.

 • Jan
  REPLY

  Altijd prachtig om iets te roepen/schrijven over iets wat misschien niet waar is , een schreeuw moet je onderbouwen voordat je lucht hap .
  Er was voor dit gebied 2 jaar geleden ook kaalslag gepland maar dat gaat niet door

 • Overijssel
  REPLY

  Er is een klimaatprobleem en ook een biodiversiteitscrisis. Honderden planten en dieren dreigen te verdwijnen. Onder andere is aanplant maar ook bomenkap nodig om leefgebieden van kwetsbare soorten te verbeteren. Beide zijn belangrijk. De provincie Overijssel is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van biodiversiteit in N2000 gebieden en de daarbij horende werkzaamheden: https://www.overijssel.nl/thema's/natuur-en-landschap/ontwikkelopgave/

  Als insecten en andere soorten verdwijnen is dat minder zichtbaar dan wanneer er een boom of een gedeelte van een bos verdwijnt. Beide zijn niet leuk. Ook al is dat in dit geval slechts 3% van het totale bos dat nodig is om de natuur een boost te geven. Het is soms nodig om impopulaire maatregelen te nemen want biodiversiteit in Nederland herstelt zich niet vanzelf. Dat vraagt om een lange adem en brede inzet. Van ons allemaal.

 • JMC van Wersch
  REPLY

  12 trotse platanen zijn wreed weggezaagd. Ze stonden langs het pad voor mijn huis en ze daar weggehaald. Nu staan er alleen maar stompen van 20 centimeter hoog. En dat stikstof-beleid dan. Dankzij o.a. bomen wordt stikstof juist AFGEBROKEN en zuurstof GEMAAKT. Gaan die bomen dan naar een bio-centrale of -oven? Om groene energie op te wekken?
  Wat een kolder. Er was een IJstijd in het nabije verleden op Aarde. Enorme gletsjers brachten rotsen mee tot zelfs Nederland.
  Die zijn gesmolten…..NIET door de auto’s of fabrieken of vliegtuigen etc. De opwarming van de Aarde is een HOAX.
  Het klimaat is in de geschiedenis van de Aarde steeds onderhevig geweest aan ups en downs van temperaturen.
  Er worden miljarden en miljarden en miljarden Euro’s verspild aan onzinnige projecten die trouwens bijna niks uitmaken voor de hele wereld
  wat stikstof betreft. De “gewone” mensen moeten er voor opdraaien. En ook de bomen, mijn vrienden, zijn de pispalen.

 • Overijssel
  REPLY

  Beste meneer/mevrouw van dit landelijk meldpunt, wij willen u graag uitnodigen voor een informatiewandeling over de werkzaamheden op de Sallandse Heuvelrug. Naar wie kunnen wij de uitnodiging sturen? U bent van harte welkom!

Schrijf een bericht

Your email address will not be published.