Bomenkap Brunssummerheide, Limburg

1024 626 Meldpunt Bomenkap

Melding:
Provincie Limburg en natuurmonumenten hebben het plan om 20 hectare gezond bos te kappen. Dit met als doel de stikstof te verminderen en de oorspronkelijke habitat ruimte te geven. De Amerikaanse eik heeft er al aan moeten geloven. …triest zo triest.

Hier werden de amerikaanse eiken gekapt…er is niet s voor in de plaats gekomen. Ik heb je meteen het pdf bestand toegevoegd waaruit op te maken is dat dit nog maar het begin is. En dat omdat de oorspronkelijke habitat terug moet komen…het is totaal in tegenstrijd wetende dat iedereen spreekt over klimaatsveranderingen. Dus het lijkt mij onmogelijk om het weer in een oorspronkelijke staat terug te krijgen. Ook de dieren die hiermee verjaagd worden, reeën die zich niet meer kunnen verschuilen….

Ontwerpplan Brunssumerheide

graag delen
2 reacties
  • Marlies Lahaije
    REPLY

    Er wordt al zoveel natuur vernietigd we moeten zuinig op het stuk natuur zijn dat er nog is we kunnen niet zonder en we kunnen onze medebewoners de wilde dieren niet hun leefgebied blijven kleiner maken waar moeten ze in godsnaam dan leven en dieren sterven uit de prachtige natuurgebieden moeten we zuinig op zijn het is het mooiste wat er bestaat en generaties na ons willen er ook nog van kunnen genieten en natuur en dieren zijn de dupe van de mensen en blijf aub ervan af.

    Mvg Marlies Lahaije.

Schrijf een bericht

Your email address will not be published.