Plannen bomenkap langs doorgaande wegen minister Cora van Nieuwenhuizen

387 385 Meldpunt Bomenkap

Melding:
Minister Cora van Nieuwenhuizen meldt in een interview in AD “obstakels” te willen ruimen langs doorgaande wegen in verband met de verkeersveiligheid: https://www.ad.nl/binnenland/minister-van-nieuwenhuizen-wil-tempo-maken-met-verkeersveiligheid~a3b8533c/
Ook op de voorpagina werd op 24 april melding gemaakt van deze plannen: https://www.ad.nl/politiek/dodenwegen-gaan-op-de-schop~a4638346/

Zie voor verdere informatie mijn blog: http://blogwachter.blogspot.nl/2018/04/obstakel-bomen-een-doodvonnis-zonder.html

4 reacties
 • bomenridders Groningen
  REPLY

  Attachment

  Handenwringend staat de minister op deze foto.
  Dat zal van schaamte kunnen zijn over haar beweringen, gevoed door de ANWB en de asfaltlobby.
  Immers een niet te brede weg N weg of Qweg? kan ook zonder bomen: weer veel makkelijker verbreed worden of met een paar meters asfalt er bij hebben, als er maar geen verdomde bomen staan die kennelijk net zo als de wegen en de automobilisten zo onveilig zijn.
  Dat kun je als minister en nakakelende ANWB maar beter voor zijn met meer meters asfalt zonder bomen. Vreemd is het dat Staatsbosbeheer nu juist in kader van klimaat, fijnstofreducties, lawaai en licht nu juist aan het inventariseren is waar bij Rijkswegen nog bomen als bos geplant kunnen worden voor natuurlijk, vreemd woord in dit verband, ook hout-oogstproductie bos en te verkopen als tijdelijke natuur(vanwege subsidies) en later weer als houtverkoop aan vervuilende energie centrales.
  Niet alleen het plan van de minister, overigens in strikte navolging van haar VVD voorgangster is te gek voor woorden, maar het effect ook: of zou de minister, handenwringend nu al wroeging hebben zodat ze niet later aan de tand gevoeld zou moeten zeggen: ik heb er geen herinnering aan gelijk de leugenachtige vvder Rutte.

 • rob
  REPLY

  Deze massale bomenkap in oa. Nederland heeft niets te maken met zgn. veiligheid.. Sterker nog .. DE REDEN dat bomen in
  Nederland massaal gekapt moeten worden heeft de maken het het uitrollen van het gevaarlijke, dodelijke en kankerverwekkende 5G Netwerk!

  Dit is de werkelijke reden! Het is niet te geloven dat wij als Nederlanders dit allemaal laten gebeuren. Vandaag artikelen in de volkskrant, telegraaf dat er honderd duizenden bomen gekapt moeten worden langs de spoorlijnen van Nederland.. omdat zgn. blaadjes het spoor bemoeilijken!
  Het is compleet losgeslagen hier in Nederland. En dan heb ik het nog niet eens over des schrikbarende terugloop van de insecten in Nederland.

  Mensen kom in actie! Ik heb de partij van de dieren vandaag ingelicht… tot mijn grote verbazing en schrik hadden zij nog nooit gehoord van de relatie 5G en het kappen van bomen. Ze zouden er iets mee doen.. Hoe kan het toch dat ik het gewoon allemaal niet meer geloof??
  Het gebeurt gewoon en iedereen zwijgt.. We laten ons gewoon ziek maken en misschien is het al zo erg dat we het verdienen? Want het lijkt wel of echt niemand zich meer bekommert in dit land om de natuur. We zijn het contact kwijtgeraakt met de natuur! ik hoop dat ik ongelijk krijg!

Schrijf een bericht

Your email address will not be published.