Massale bomenkap in omgeving rotterdam-centrum

1024 1016 Meldpunt Bomenkap

Melding:
Ik woon in Rotterdam-Centrum. Hier is de gemeente al een tijd bezig met het kappen van gigantisch veel bomen overal. Ik wandel veel jn deze omgeving met mijn honden en verbaas me ontzettend over het giga aantal bomen dat weg is gehaald. Ze geven dan aan dat het door ziekte is of storm, maar er is vaak totaal niks aan de hand met deze bomen! Wat is hier aan de hand?! Dit kan echt niet zo doorgaan!!

2 reacties
  • Daan
    REPLY

    Voor de 5 G anders zitten de bomen in de weg en kan de straling niet zuiver door. Vreselijk waar we mee bezig zijn. En de elite maar tellen in hun pakhuis. Dit kan echt niet zo doorgaan. De wereld word met de dag een stukje minder we slopen alles als mens zijnde.. Triest.

  • Toby
    REPLY

    Schillen van stobben word door de aannemer uitgevoerd als er sprake is van iepziekte. De bomen op de achtergrond zijn iepen. Het is natuurlijk een aanname want vanaf de foto is het niet te beoordelen of het om iepen gaat. Iepziekte is zeer besmettelijk en het is dan ook zaak een besmette boom te ruimen. Zeker zonde maar weinig aan te doen. Voor een leek is iepziekte moeilijk waar te nemen maar de meeste gemeenten onderzoeken dit erg goed voor ze overgaan tot kap.

Schrijf een bericht

Your email address will not be published.