Gezonde hazelaar gaat neer in Krommenie

576 1024 Meldpunt Bomenkap

Op de Linoleumstraat te krommenie is door een buitenfirma in opdracht van de gemeente Zaanstad in plaats van een zieke, een gezonde 4 meter verder staande, hazelaar gekapt. De zieke hazelaar staat er nog steeds.

Er gaat blijkbaar toch iets mis in de communicatie tussen de opdrachtgever en de firma of gemeentelijke dienst die het uitvoert!

1 comment
 • Jan Visser
  REPLY

  Krommenie, 1 Oktober 2017.

  Ik weet niet of ik hier aan het goede adres ben maar ik probeer het toch maar.

  In Krommenie vindt er momenteel een enorme kaalslag plaats onder bomen rondom het nieuwe, in aanbouw zijnde, zwembad complex De Crommenije.Niet alleen in de direkte omgeving van het zwembad maar zelfs zijn alle bomen gekapt die langs het fietspad en water stonden vanaf het bruggetje bij de Landzichtlaan tot aan het zwembad. Er is hierdoor ’n bijzonder treurig uitziend gat geslagen in het zogenaamde ‘ Rosarium Park’ alwaar het zwembad complex toe behoort. De vraag is natuurlijk : Waarom !!??

  Wie is de opdrachtgever van dit totaal belachelijke plan om alle bomen rondom een zwembad weg te laten halen ? En wat is de reden en mag dat allemaal zomaar ??….

  Allemaal vragen waarop ik, als inwoner van Krommenie en wonend in de omgeving van het zwembad, heel graag ’n antwoord zou willen horen. Mijn hart sloeg ’n paar keer over toen ik deze treurige kaalslag voor het eerst moest aanschouwen. Het stemt mij niet alleen treurig maar ook bijzonder kwaad.

  Mocht u er wellicht meer over weten dan houd ik mij ten zeerste aanbevolen.

  Met vriendelijke groet,
  Jan Visser
  Krommenie

Schrijf een bericht

Your email address will not be published.