Bomenkap om 5G vrij baan te geven…!?

603 342 Meldpunt Bomenkap

De krankzinnige hoeveelheid bomenkap die overal in Nederland plaats vindt, valt steeds meer mensen op. Daarbij worden, als motivatie voor deze kap, allerlei kletsverhalen verkocht, als zouden er bijvoorbeeld ‘teveel auto-ongelukken plaatsvinden’. De bomen zouden té dicht bij de weg liggen.. Cijfers worden daarbij niet gegeven, maar de kapvergunning is kennelijk gebaseerd op deze kletskoek. Kijk eens naar de foto hierboven, hoe bijvoorbeeld op Brabantse wegen, het werkelijk de spuigaten uitloopt met die bomen, zo gevaarlijk langs de weg…

Maar de laatste maanden duiken steeds meer berichten op, dat het aan te leggen 5G-smartnetwerk hiermee van doen zou hebben. Want de relatief korte golven van dit 5G-elektro-magnetische grid, zouden hinder ondervinden van allerlei ‘obstakels’, zoals kleine en hogere bomen.Tja, wie had daar nu aan gedacht..?

Reden temeer, om ons de afgelopen weken volledig te focussen op deze materie en we moeten zeggen: INDERDAAD blijken er documenten te bestaan, die overduidelijk aantonen, dat bomen, groot en klein, het 5G-netwerk ‘in de weg staan’. Maar is dat wérkelijk de reden, een ‘vanzelfsprekendheid’ waarmee in Nederland nu wordt gekapt. Want de mate waarin, is bijna crimineel te noemen.

Lees het zeer uitgebreide en goed onderbouwde artikel op Want To Know verder.
https://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/bewezen-bomenkap-om-5g-vrij-baan-te-geven/

1 comment
  • Jan Jonk
    REPLY

    U publiceert een artikel van een site van complotdenkers. Uw website wordt er niet geloofwaardiger door. Er wordt geen bewijs geleverd dat er bomen gekapt gaan worden vanwege de uitrol van 5G. Bomen zijn wel een hindernis voor de straling. Als daardoor bomen gekapt zouden worden is dat een ernstige zaak. Maar op basis van welke informatie gaat dit gebeuren?

Schrijf een bericht

Your email address will not be published.