Giga bomenkap in Nieuwegein

1024 768 Meldpunt Bomenkap

Melding:
Groot onderhoud aan de bomen. Circa 800 bomen (waarvan 400 met een benodigde kapvergunning) gaan de komende weken tegen de vlakte.  Circa 93 bomen (zeer gevarieerde) worden geherplant.  Omdat Nieuwegein de bomen een warm hart toedraagt.

Hierbij ook het krantenartikel. De woordkeuze van de gemeente is zo betuttelend.

 

 

 

 

 

 

 

 

Reactie:
Nieuwegein is al één van de lelijkste steden in Nederland. Alleen het groen gaf nog een beetje aardigheid aan de stad. Dankzij de kaalslag heeft de gemeente zich zelf overtroffen door de stad nog lelijker en armoediger te maken dan de stad al is. Geloof nu niet dat het noodzakelijk is voor het groen. Zoals bij elke afweging zijn de kosten van het onderhoud doorslaggevend. Onderhoud is dan sowieso in deze stad treurig en verpaupering slaat steeds harder toe., zelfs groen moet nu wijken, Goed onderhoud en een duurzaam milieu is deze gemeente vreemd.

1 comment
  • Emile Hilkhuijsen
    REPLY

    Nieuwegein is al één van de lelijkste steden in Nederland. Alleen het groen gaf nog een beetje aardigheid aan de stad. Dankzij de kaalslag heeft de gemeente zich zelf overtroffen door de stad nog lelijker en armoediger te maken dan de stad al is. Geloof nu niet dat het noodzakelijk is voor het groen. Zoals bij elke afweging zijn de kosten van het onderhoud doorslaggevend. Onderhoud is dan sowieso in deze stad treurig en verpaupering slaat steeds harder toe., zelfs groen moet nu wijken, Goed onderhoud en een duurzaam milieu is deze gemeente vreemd .

Leave a Reply

Your email address will not be published.